torsdag 14. februar 2013

Valentinsdagen

I dag er det "valentinsdagen", en av to dager i året som jeg irriterer meg grønn over. Hvorfor i all verden må vi på liv og død hoppe hver gang Den Kongelige Norske Handelsstand (DKNH) ber oss om det? Jada, jeg vet at dette er en skikk som har eksistert i andre land i mange år, men hvorfor i all verden må vi på liv og død innføre skikker fra andre land fordi DKNH ber oss om det? Her er vi midt i saueflokkland igjen, og jeg blir flau over det norske folk som måpende lar seg diktere av... DKNH - denne gangen! Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke ser en eneste god grunn til å "feire" denne dagen!

Jamen, det er jo så koselig og romantisk... Akkurat, ja! Fortell meg nøyaktig hva som er så romantisk med at mannen/kona/kjæresten/samboeren kjøper blomster og presang til deg når stakkaren er blitt innprenta via reklamer og plakater i ukevis at det skal han/hun gjøre akkurat i dag? Og jeg føler med alle menn/koner/kjærester/samboere som går rundt med dette fullstendig tåpelige presset over seg om å finne på noe romantisk denne dagen.

Jeg har gjort det veldig enkelt for min mann, han har fått beskjed om at han kan gi meg hva han måtte ønske når som helst mellom 15. februar og 13. februar - den 14. lar han det ganske enkelt være!

Ha en fin torsdag!

2 kommentarer:

  1. Og jeg er, ikke så veldig overraskende kanskje, HELT enig med deg! :-)

    SvarSlett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!