mandag 13. mai 2013

Korpsfaktaopplysning - del 4.


Å være med i korps er god trening, både fysisk og mentalt.

På våren er det mye marsjering, og det er faktisk en del god trimming i det. For det første tilbakelegges det ganske mange kilometer i løpet av april og mai. I år har jeg fått installert en kjekk applikasjon på mobilen min som kan fortelle hvor langt vi går hver gang. Det blir litt moro å se hvor mange kilometer vi tilbakelegger på 17. mai. I tillegg til at vi går langt, så er det også en aktiv type gange med armsving og et visst tempo. Det er ikke mye daffing, det kan jeg love dere! Vi trener også opp god holdning med rak rygg og haka opp.

Men hvordan kan det å være med i korps være mental trening, da? Jo, vi øver på selvdisiplin! I korps står man i rett selv om det klør på nesa eller sidemannen spyr.

Og så er det jo en gang sånn at vi bor her vi bor. Skulle vi velsignes med godt vær, så er det en bonus. Hvis derimot regnet siler ned, sludd og snø kommer vannrett eller temperaturen kryper ned mot blå tall (17. mai...) eller godt nedpå de blåe tallene (nissetog), så går vi likevel. Ekte korpsfolk er noen tøffinger som er ute i allslags vær og som ikke lar seg affisere av regn, vind eller kulde.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!