fredag 23. august 2013

Teite produkter 2

Det andre teite produktet jeg vil snakke om er push up-BH.

Jada, jeg vet at mange synes det er kjekt med et lite løft, men det er bare det at altfor mange overdriver. I tillegg har hele konseptet et par tydelige svakheter!

For det første: å gjøre seg annerledes enn man egentlig er kan falle nokså uheldig ut... bokstavelig talt! Sett at man har kommet så langt at den BH-en skal av for første gang, og ut faller det enten to vrengte bukselommer, eller ingenting! Det kan hende at det er noen som føler seg litt lurt da. Da har jeg mye mer sansen for hun som sa: er man utstyrt med to myggstikk, så er man utstyrt med to myggstikk. Det blir for dumt å lure og lokke på feil premisser. En annen ting er jo at de gutta som lar puppestørrelsen avgjøre noe som helst, de er ikke verdt å bruke tid eller energi på!

Så har du jo de som overdriver litt... Bare så det er sagt: pupper som er dytta helt oppunder haka blir aldri bra! Når de får en kant øverst som får det til å se ut som om tyngdekraften virker oppover, da ser det ikke mindre en tåpelig ut.Og som et ekseplar av hankjønn sa til meg en gang: det synes til og med vi ser teit ut! (De som velger en litt mer permanent push up-effekt, altså silikon, får denne kanten rundt hele puppen. Da ser det ut som om tyngekraften virker i alle retninger. Det ser heller ikke smart ut...) For damer som har passert de første ungdomsåra kommer det som regel ikke en distinkt kant, men mer en stripe med rynker - det ser ikke bedre ut! Bare så det er sagt.

Tro det eller ei, jenter: når de stakkars puppene blir skvist inn og opp, så synes det. Det er vel også meningen. Men det som kanskje ikke er med i beregningene er at det er færre enn dere håper på som synes det ser bra ut.

Til slutt: ta en titt på denne 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!