onsdag 4. mars 2015

Vårvær

Vi har fått ordentlig vårvær på Østlandet. Det er ganske deilig. Jeg hadde jo helst sett at vi hadde samme vær men med en meter snø på bakken. Jeg liker en lang vår hvor snøen smelter langsomt bort i sola. Lyden av drypping fra tak og sildring fra brøytekanten er så koselig! Men, sånn blir det ikke i år...

Det er mange som tror at jeg hater sol, vår, sommer og varme bare fordi jeg framstår som en genuin vinterelsker. Det stemmer selvfølgelig ikke. Jeg nøt når temperaturen krøp godt over 30 grader sist sommer. Det var kjempedeilig. Men det har så liten hensikt å irritere seg over ting man ikke får gjort noe med det, derfor velger jeg å la det være.

Sånn kan februar også se ut...


Derfor innser jeg at årets vinter ikke ble helt sånn som jeg helst ville hatt den, og så nyter jeg sola og det fine været vi har nå.

Ha en fin dag, alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Det er deilig med lyse dager, vår, sol som varmer og ikke glattis over alt. Men….det er litt tidlig ennå, det kan komme en vinter til, så jeg klarer ikke helt å glede meg :) Men kulden klarer jeg ikke savne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg over vårværet nå, og skulle det komme en vinter til, så skal jeg sannelig glede meg over den også! ;-)

   Slett
  2. Nå snør det her! Fyrer i ovnen og drikker te ☺

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!