lørdag 9. april 2016

Ingenting er som sjøluft om våren!

I nærheten av her jeg bor er det mange fine turstier langs sjøen. Der er jeg, kanskje ikke så overraskende, veldig glad i å gå. Gjerne med gode venner og et kamera som selskap.

Jeg er glad i å gå tur i all slags vær, men jeg har to favoritter: sol og blank sjø og tåke/yr og blank sjø. For fotograferingens skyld er jeg glad i oppholdsvær, men ingenting slår tåke og fuktig luft! Da lukter det helt vanvittig nydelig. Da er det sånn at jeg egentlig vil puste inn gjennom nesa hele tida og bruke minst mulig tid på å puste ut.

For noen år siden var det noen dager at det la seg en fantastisk sjøluft over hele området. Da jeg gikk ut i parkeringskjelleren under kjøpesenteret midt i byen på vei hjem fra jobb, så lukta det sjø. Det var helt fantastisk, og det er sjelden at det legger seg sånn her i flere dager. Men av og til dukker den opp igjen, og da jeg ut for å puste inn gjennom nesa igjen.

De siste dagene og ukene har det vært litt tendenser, og jeg har fått flere turer sammen med koselige turvenninner.

Jeg legger ved noen bilder fra flere turer jeg har hatt, og ikke alle bildene er helt nye. Selv om jeg ofte savner naturen og havet nordpå, så er det ikke så aller verst her nede heller...

Vinterstemning

En seilbåtmamma er ute med alle seilbåtbarna sine"Jeg vil også ha softis..."2 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!
  Vi har også vært i fjæra idAg, med sol og nesten blank fjord og god TID!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!

   Ja, ingenting er bedre enn det! Jeg prøver å komme meg ned til sjøen så ofte jeg kan. Det er så nydelig å sitte og suge inn lyder, lukter og atmosfæren.

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!