torsdag 1. september 2016

Stille, stille...

Det er litt stille her om dagen,

Da vi gikk inn i 2016 hadde jeg en intensjon om å prøve å skrive ca ett innlegg hver uke. Det gikk veldig fort ganske dårlig! Det er ikke skrivelysten det står på, det er heller skriveevnen.

Da jeg skrev om mitt møte med veggen, så skrev jeg blant annet at det er sånne ting jeg merker det på når jeg begynner å nærme meg grensa for hva som er lurt å styre med. For å unngå å hilse på veggen på nytt, så er jeg nødt til å bremse ned på noe av det "unødvendige".

Det har gått ut over bloggen. Det har gått ut over voksenkorpset jeg begynte i for ett og et halvt år siden. Det har også gått utover fotograferinga mi. Jeg kan sitte i stua og kikke ut på en flott solnedgang mens jeg tenker: den får være i fred. Den skal jeg nyte her og nå, og når den er over, så finnes den lagra bare i hodet mitt. Det har heller ikke blitt noen fotosafarier på lenge. Den siste var i januar da mannen og jeg tok en tur ut i kulda for å feste litt skikkelig vinter til minnebrikken. Men det er maaange år siden jeg har tatt så få bilder som jeg har gjort det siste året.
Heldigvis er mobilkameraene veldig bra nå, så jeg får knipsa litt av og til. Det går mye i hav - eller fjorden, som det kalles her. Havet gir meg ro i sjela. Noe av det beste jeg kan gjøre er å sitte og se utover fjorden. Det har jeg gjort mye det siste året, noen ganger alene, andre ganger sammen med venninner. I fjor høst tok jeg en time eller to i havna hver fredag. Det var ganske digg, for å si det med ungdommen!For tida tar jeg ferga over fjorden én dag i uka for å jobbe der, og det er helt fantastisk for en gammel øyværing som meg! Jeg koser meg uansett vær, og jeg foretrekker å sitte ute og kjenne på vind og sjøluft.

Jeg har ikke lagt bloggen helt på hylla. Jeg kommer nok til å poste noe her med ujevne mellomrom, men da vet dere i alle fall hvorfor det er litt stille herfra. Kanskje kommer skriveevnen litt tilbake nå som det har blitt høst? Høsten gir meg i alle fall energi, og det er deilig!

4 kommentarer:

 1. De tre nederste bildene fortjener virkelig veggplass!!!! Nydelige!!! Ha en herlig dag og snart helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :-)

   Ha ei super helg du også! Liker du loppemarked, så burde du ta turen hit i helga... ;-)

   Slett
 2. Er ikke så voldsomt sosial jeg heller, verken på blogg eller ellers.. men er det så rart, da? Vi har jo hatt blogg mange år og mye av det som passer å blogge om er vi kanskje litt ferdig med? Ikke vet jeg..

  Uansett, det er fint å se spor fra deg innimellom! Og godt å høre at du har blitt flinkere til å balansere/prioritere!

  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det har jeg også tenkt: kanskje er jeg litt "ferdigblogga"? Men jeg har ikke lyst til å gi meg helt! Av og til dukker det opp ting jeg har lyst til å skrive om, og da er det skriveevnen der og da som avgjør om det blir noe.

   Helga var strålende! Jeg var på 30-årsjubileum for videregående, og det var så utrolig koselig!

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!