søndag 2. oktober 2016

Gleder

Når jeg kommer med mine lovprisninger av høsten, får jeg av og til en liten følelse av at folk blir litt sur og irritert på meg. Det virker som om det er noen som tror at jeg er overpositiv bare for å provosere. Jeg kan forsikre dere om at det absolutt ikke er sånn! Min begeistring og glede over høsten er ekte og nesten litt barnlig. Akkurat som når det kommer tordenvær.

Og så er det sånn som jeg har sagt tidligere - jeg gleder meg over alt ved høsten.

Den siste måneden har vært fantastisk. Været har vært fantastisk, det hadde kanskje ikke trengt å være sååå varmt, men pytt-pytt... Alt vær er bra vær på høsten. I en periode var det tåke om morgenen. Jeg elsker tåke! Den gir sånn fantastisk stemning! Så har sola fått overtaket utover formiddagen og tåka har blitt erstattet av det nydeligste solskinnet fra en strålende, klar, høstblå himmel.

Det har vært mange dager med vindstille - jeg elsker vindstille og blankt hav! Det har blitt mange timer i havna: alene, sammen med venninner og en dag fikk jeg med meg gubben ned.

Sist uke var det et par dager med litt vind. En av de dagene hadde jeg min ukentlige tur med ferga over fjorden - gjett om jeg koste meg!

Jeg har vært på 30-årsjubileum som russ, det var en kjempesuksess. Vi møttes igjen, og alle 30 åra var borte. Det var faktisk så vellykka at vi bestemte oss for å møtes igjen om fem år i stedet for om ti.

Jeg har funnet fram fotoapparatet igjen og tatt så mange bilder som jeg ikke har gjort på mange måneder. Jeg vil legge ut et lite utvalg bilder av ting som gir meg glede og overskudd, men først må jeg bare få understreke at høsten gir meg påfyll som får energien til å stige, og jeg må bare beklage at jeg ikke klarer å la være å boble over. Jeg nyter hver eneste dag, helt på ekte!4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder. Og høsten er vakker! Samtidig er det en sorg, for meg, med sommeren som er over.
  Nå spiser jeg frokost med fyr i ovnen og tekopp, og skal kle på meg etterhvert for å gå ut I regnet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Her vil ikke godværet "slippe taket", men det er helt greit.

   Jeg kjemper kanskje litt for at det skal være like "stuereint" å like høst og vinter som vår og sommer? Jeg opplever det nemlig ikke helt sånn. Jeg har til og med blitt hysja på - i fullt alvor - fordi jeg sa at høsten er min favoritt blant alle de fine årstidene vi har her i landet.

   Slett
 2. Utrooooolig flotte bilder!!!

  Jeg også elsker høsten, skal til bergen på torsdag og gleder meg villt. Fargene er alltid bedre der???

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååå, heldiggrisen! Jeg har i mange år hatt lyst til å ta bergensbanen på høsten!

   Takk, forresten! Artig å bruke noen av alle de bildene jeg tar til noe "nyttig" ;-)

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!