søndag 2. september 2018

Augustbilder

Der var også august over, gitt! Det er en av mine absolutte favorittmåneder. Det har det i grunnen alltid vært. Det er måneden hvor høsten sakte men sikkert tar over, selv om noen holder hardnakka på at august er den siste sommermåneden. Selv lar jeg sommeren, under tvil, få lov til å vare til 15. august, men da er det over!

Jeg har som sagt alltid vært glad i august. Kveldene blir mørkere, lufta blir skarpere, lukten av frukt, bær, nye kladdebøker... Det å gå inn på hvilken som helst bok- og papirhandel på denne tida - O, jubel & glede! For ikke å snakke om det å passere fruktdiskene og kjenne lukta av norske epler!

Jeg kan jo ikke vise augustbilder uten å si noen ord om høsten. Det er noen som lurer på hva som er så bra med høsten, og da er svaret ganske enkelt: ALT! Lufta, fargene, lyset - som det for så vidt blir mindre og mindre av, og det er også fantastisk, været... Det beste er at det finnes ikke dårlig høstvær. Alt vær er bra vær om høsten: sol, blå himmel, tåke, regn, vind, vindstille, alt!

Denne måneden har jeg ikke vært så veldig aktiv med kameraet, men jeg har foreviget disse små tegnene på at høsten er her :-)

Apropos mørkere kvelder: husk refleks! 


Nok en fin halo.

10. august hadde vi årets første høststorm - altså er august høst. Skjønt storm og uvær... Min vestlandssvigerinne og jeg lurte på om det strengt tatt kan kalles uvær når det er blå himmel og sol?

Relativt voksne bølger sånn helt inntil land...

Høsttrekk - høst.

Det er ikke bare vi mennesker som bygger med utsikt. Dette sto oppå taket.

Nydelige høstfarger.2 kommentarer:

  1. Høsten har startet bra med strålende sol. Det er irriterende at jeg har skrevet ferdig en rapport for jobben i dag.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, knallvær! Skolekorpset har hatt loppemarked i helga, og det var greit å komme seg inn i skyggen innimellom :-)

      Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!