onsdag 29. mai 2019

Aprilbilder

Vi nærmer oss kjapt juni, og jeg har ikke lagt ut noen bilder fra april. Jeg vurderte å hoppe over aprilbildene, stille og rolig, men jeg lander på at jeg vil legge ut noen bilder fra april også.

Årets april gikk vanvittig fort! Jeg sa det allerede til mannen rundt 1. april: April er snart over... Han syntes vel jeg tok litt hardt i, men følelsen var den samme da jeg satt i ande enden: Var det ikke akkurat mars?

Påska var sein i år. Været var sommerlig, og vi hadde besøk av hele familien. Med andre ord en svært vellykket markering av høytiden!

I slutten av måneden fikk jeg meg en tur til Tromsø, det var første gang jeg fikk vært der. Der var jeg også heldig med været. Jeg var også en av flere som ble sittende SAS-fast en dag ekstra, men aldri så galt at det ikke er godt for noe. På grunn av det, så fikk jeg treffe ei venninne fra folkehøgskoletida som jeg ikke hadde sett på mer enn 30 år. Jeg fikk tilbragt ettermiddagen og kvelden sammen med henne og mannen hennes, og det ble både grilling i fjæra og omvisning i byen og området rundt.1 kommentar:

  1. Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig att vara vädjande om förlåtelse blev jag kallad till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

    SvarSlett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!