lørdag 11. april 2015

Snart åpning av praksisen.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe særlig mer om denne praksisen min, men ett innlegg til får dere tåle!

For nå koser jeg meg - ordentlig! Denne uka har utstyret kommet på plass og jeg har hatt en som har vært her og installert det jeg trenger av programvare til kundekartotek og kasse. Nå begynner kontoret mitt å se ut som et ordentlig synsprøverom.


De siste dagene har vært fylt med alle slags aktiviteter som jeg aldri hadde tenkt jeg skulle styre med. Det er et studie i Irene-gjør-ting-hun-ikke-kan, men det er jo bare for at jeg snart skal få begynne å gjøre det jeg virkelig kan og er rimelig god på - om jeg så må si det selv...

I dag tok jeg med meg min datter for å ta en synsundersøkelse/ta en gjennomkjøring av utstyret. Da koste jeg meg! Det er dette jeg virkelig har lyst til å holde på med.

Det er egentlig mange som fortjener en stor takk: blant annet alle de som ikke ansatte meg som kontormedarbeidere, resepsjonister eller hva det måtte være.

Jeg er også utrolig takknemlige overfor fysioterapeutene som nå skal bli mitt nye arbeidsfellesskap. De holdt av lokaler til meg mens jeg undersøkte, regna, tenkte, undersøkte mer, satte opp forretningsplan, grubla og til slutt endelig bestemte meg. Jeg gleder meg til å jobbe der, og jeg håper virkelig det er der jeg skal være - lenge!

Innimellom hender det fortsatt at jeg lurer på om det har rabla for meg, men nå har jeg troa på at dette skal bli veldig bra! Nå jobber jeg for å få alt helt klart til onsdag - da braker det løs.


Jeg lar dette bildet av hestehovene som krangler seg opp i dagen midt mellom vedhaugen og snøskuffa være et bilde på den følelsen jeg har nå.

6 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du skal være i et kontorfellesskap - det er veldig hyggelig å ha noen å spise lunsj med.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det! Dette er atpåtil en kjempekoselig gjeng å spise lunsjen sin sammen med. I tillegg skal det bli fint bare det å ha noen å si "hei" og "hadet" til når man kommer og går.

   Slett
 2. Svar
  1. Tusen takk! :-) Det vet jeg, og det er ganske fint å tenke på!

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!