lørdag 16. mai 2015

Dagen før dagen...

Jeg er nesten i havn med alt som skal gjøres før i morgen.

Jeg må vaske to par hvite hansker så de er klare til i morgen, og skoene trenger en omgang med skokrem og børste. Jeg får vel se om skjortesnippene trenger en runde med strykejernet også.

Jeg tror jeg har telys i rødt, hvitt og blått liggende i boksen - av de jeg kjøpte i fjor. Det kan jo være litt hyggelig at det ser ut som om vi har pynta litt til 17. mai...

I ettermiddag skal jeg og to andre fra styret bort på skolen for å dekke og pynte til frokosten for musikantene i morgen etter flaggheis. Det er en veldig koselig tradisjon!

Jeg er faktisk nødt til å øve litt på trompeten min selv. I morgen skal nemlig det nystartede voksenkorpset vårt her i bygda (selvfølgelig kalt Bygdekorpset...) ha sin første opptreden. Det gleder jeg meg til! Det er 31 år siden jeg var med og spilte i korps selv på 17. mai, med unntak av et minikorps (to kornetter og en trombone) 17. mai i 1988.

Tidligere var vi alltid avgårde og feira mamma sin bursdag på ettermiddagen/kvelden på 16. mai, men det ble det slutt på for fem år siden. Vi tenker likevel litt ekstra på henne i dag. Hun ville ha fylt 93 år.

Om litt skal jeg koke rømmegrøt til middag. Det har ikke vært noen fast 16. maitradisjon, men kanskje det kan bli det? Det er aldri for seint å starte nye tradisjoner.

Jeg ønsker dere alle en strålende dag i morgen!
 

6 kommentarer:

 1. Ønsker deg en superflott dag i morgen!

  Norge trenger korps!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det mener jeg også... ;-)

   En fin dag til deg også!

   Slett
 2. Hurra for dagen! Lykke til som korpsmusikant igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :-)

   Ha en fin 17. mai!

   Slett
  2. Rømmegrøt..... det fikk jeg lyst på nå! Til lykke med dagen, korps er flott!

   Slett
  3. Takk for det! Nå er det beina særdeles høyt her... :-)

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!