onsdag 30. desember 2015

Oppsummering av 2015

Vi nærmer oss nok et årsskifte. Da jeg var lita tok det ca ett år fra nyttårsaften til nyttårsaften, men det begynner å bli lenge siden det var sånn! Jeg synes ikke jeg gjør noe annet enn å henge opp og ta ned adventsstjernene...

Sånn bloggmessig har dette vært et litt sløvt år fra min side. Kanskje har jeg blogga om alt det jeg hadde på hjertet? Jeg tror egentlig ikke det. Det er vel heller at det har vært en del som har beslaglagt hodet mitt dette året, for det har vært et innholdsrikt år!

Jeg har blitt noe jeg aldri hadde trodd at jeg skulle bli: bedriftseier og min egen sjef. Det har vært en krevende prosess som jeg fortsatt er i begynnelsen av. De neste to åra vil fortelle om dette er noe jeg kan leve av. Jeg håper at det er det! Jeg trives veldig godt med det jeg gjør, og jeg trives veldig godt sammen med de andre som jobber der.

Værmessig har det ikke vært noe toppår. Puslete vinter, kald vår og ganske kald og våt sommer. Høsten blir jo alltid bra uansett vær, men det har vært altfor varmt mot slutten av året også. Vi rakk likevel å få litt beis på huset i løpet av sommeren.

I sommer kunne vi også feire at vi har vært gift i 25 år, noe som ikke er noen selvfølge. Samtidig går vi for 25 nye år.

Vi har også fått med oss en konsert i løpet av året. Vi har som mål å komme oss på én konsert i året, og det har vi klart noen år nå. Håper vi klarer å fortsette den trenden.

Det har dessverre ikke bare vært koselige ting som har skjedd dette året. I løpet av høsten døde både en tante og onkel av meg. Det er rart når de blir borte, selv om jeg ikke har sett dem så ofte de siste åra. Noen få uker før jul måtte ei veldig god venninne av meg gi tapt for kreften. Tanken på at jeg aldri skal se henne mer gjør vondt! Det siste året mens hun var syk hadde vi mye kontakt på sosiale medier, den fysiske avstanden er på mange mil. Jeg savner snapene fra henne, og jeg å savner å se navnet hennes på lista over de som har vært innom det jeg har lagt ut på My story. Jeg savner meldingene fra henne.

2016 ligger helt ubrukt foran oss. Jeg er spent på hva som kommer til å skje. Jeg har i alle fall lagt planer for at det skal bli litt mer å lese fra meg her enn det har vært det siste året.

Jeg ønsker dere alle en fin nyttårsfeiring og et godt nytt år!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!