torsdag 4. juni 2015

Familie

I dag har jeg vært i bursdag hos lillebroren min. Vel, han er sju år eldre enn meg, men han er nå den yngste broren jeg har = lillebror. Det er så fint å være sammen med familien min! Vi er ganske sammenspleisa på tross av aldersforskjeller, og vi har en fantastisk felles humor. Vi ler mye sammen!

Jeg husker fra jeg var lita hvor gøy jeg syntes det var da mine storebrødre kom hjem på juleferie eller for sommeren. Det første måltidet med alle rundt bordet var alltid prega av tildels svært høy stemning. Det var ofte jeg nesten ikke fikk i meg maten fordi jeg lo så mye. Jeg syntes jeg hadde verdens morsomste familie.

I grunnen kjenner jeg det igjen i min egen kjernefamilie. Det har vært en del stunder rundt kjøkkenbordet til alle døgnets tider, hvor magemusklene virkelig har fått kjørt seg. Når ungene har hatt venner på besøk har vi funnet det nødvendig å unnskylde oss fordi vi er så sprø...

Men tilbake til mine søsken og svigersøsken (som det hete på nordnorsk...) Det er så utrolig befriende å være sammen med dem. Vi ses altfor sjelden til tross for at vi bor ganske nær hverandre, men når vi er sammen, så har vi det helt topp.

Som yngste sa på tur hjem i kveld: jeg liker meg så godt sammen med onklene og tantene mine. Det er bare så koselig å sitte og høre når dere snakker sammen... Og det er litt sånn det er. I vår familie er det faktisk sånn at selv tenåringene elsker familieselskapene.

Jeg er verdens heldigste!

Passende illustrasjonsbilde for verdens beste familie!

2 kommentarer:

 1. Han er alltid din lillebror og du er alltid en liten jente for dine foreldre. Såpass har jeg lært! God dag ønskes!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!

   En fin dag og ei god helg til deg også! :-)

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!