søndag 10. januar 2016

Vinter!

Det snør! Masse! Og så er det kaldt!


Jeg tror at jeg allerede kan si at jeg kommer til å være fornøyd med årets vinter. Fordelen med meg er at jeg er ganske lett å gjøre fornøyd. Hvis vi i løpet av en ellers halvlaber sommer får ei ukes sammenhengende sol, så har jeg hatt en fin sommer.

Vinteren skal helst vare med stabil kulde og snø fra midten av november til midten av mars. Det er den ultimate vinteren for meg, men jeg skjønner jo at det tilhører unntakene og ikke regelen. I løpet av de siste 20 åra har jeg vel hatt en liten håndfull som nærmer seg dette. Et par av dem igjen kommer helt innafor.

Nå har vi hatt ordentlig kulde og litt lett snødryss i ei uke. Nå snør det skikkelig. Det har det gjort siden torsdag og det skal visst fortsette et par dager til. Så blir det kaldere igjen og sol så langt yr kan love nå. Det vil altså si at det skal en del til for at vi ikke har snø her langt inn i februar, og det ser ut til at vi skal få gjøre noe annet med snøen enn å måke den i år. De to foregående vintrene kom snøen i vanvittige mengder før den regna bort med én gang igjen. Nå er det bare å håpe at fjorden fryser!

Arkivfoto (februar 2011) og ønskedrøm.
Ikke så moro at vi sto først i køen da ferga gikk...

2 kommentarer:

 1. Herlige bilder! Savner mer snø :) Ville bare innom og ønske deg ei god uke :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Her har vi endelig fått ganske bra med snø som ser ut til å bli værende en stund! Og jeg fryder meg! :-D

   Ha ei fin uke du også! :-)

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!