tirsdag 20. januar 2015

Snøkaos på Østlandet - igjen...

Jeg tror jeg nevner dette hvert år, men nå har det altså skjedd igjen! Snøen har kommet! I januar! I Norge! Til og med på Østlandet!! Og som vanlig så aner den generelle mannen i gata ikke hvordan dette skal håndteres. Virkelig? Snø? I år igjen? Hvordan var nå dette igjen, bånn gass når vi skal kjøre bil, eller?

Hva er det egentlig med det norske folk? Må jeg få minne om Norges plassering på kloden: vi ligger faktisk ikke såå innmari langt fra Nordpolen. På denne tida av året vender denne delen av jorda vekk fra sola og ut mot det store, kalde verdensrommet. Det er derfor helt normalt med snø og kuldegrader. Og selv om verden opplever en oppvarming som ikke er bra, så er jeg ganske sikker på at vi vil oppleve snøfall her oppe også de neste åra.

I år er det faktisk mange som ringer politiet fordi det snør og man ikke rekker jobben. Ok, hvis man jobber i politiet, så kan jeg faktisk forstå det. Det er jo greit å si fra på arbeidsplassen hvis man ser at man blir forsinka, men jeg tror ikke det først og fremst var politifolk som ringte. Hva de mener at politiet skal kunne gjøre med det er jeg imidlertid noe usikker på.

Jeg velger forresten å holde bilen i garasjen i dag. Det er ikke fordi jeg ikke vet hvordan bilen skal håndteres på dette føret, men jeg har et ønske om å holde meg lengst mulig unna alle de som ikke gjør det.

Ha en flott vinterdag der ute!

Arkivfoto, men jeg håper på like mye snø i år også!

2 kommentarer:

  1. Jeg måtte ut for å kjøre pappa til tannlegen. Ja min far. Han fornyet ikke førerkortet nå 85 år gammel. Han var en trofast og tålmodig sjåfør for 4 døtre på 60 og 70 tallet så det er vel bare rett og rimelig at han får være passasjer nå.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det fortjener han. Jeg tok meg en tur nå i kveld for å treffe en tidligere kollega, det var få andre på veien... ;-)

      Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!