mandag 5. januar 2015

Velkommen hverdag.

Klokka halv sju i dag tidlig ble jeg hardt og brutalt vekket av vekkerklokka mi som sto og ropte og bar seg og sendte meg tilbake til hverdagen. Selv om jula holder stand her i huset noen dager til når det gjelder juletre og annen julepynt, så var det tilbake til skole og jobb for de fleste i dag. Jeg er veldig glad i hverdager, jeg synes det er deilig med rutiner og jeg synes det er godt å komme i gang med normalen.

I år skulle visst juleferien være omtrent så lang som det er mulig å få den, men likevel så synes jeg den gikk nesten i forteste laget.

Det var en ganske begivenhetsrik juleferie, og jeg fikk også oppleve noen atmosfæriske godbiter. Det setter en ekstra spiss på årets jul!

Siste søndag før jul var vi i Juletreskogen og hentet juletre. Resultatet så dere i Romjulskosinnlegget mitt.

Vi får følge litt med på dette og ta det når det blir passe...
Mandag før jul var vi ute og kjørte en tur. Jeg kikka raskt ut av sidevinduet mitt og holdt nesten på å kjøre av veien. Der så jeg det flotteste perlemorskyene jeg har sett til nå i mitt liv. Da var det bare å komme seg hjem for å hente fotoapparatet og komme seg ut igjen.Natt til selveste julaften var vi ute og så på nordlyset. Jeg må innrømme at jeg ikke syntes det var spesielt spektakulært, min sønn har for lenge siden gitt det navnet "søringnordlys", men det var nå litt artig å se det likevel. Nå har også hele ungeflokken sett nordlys på ordentlig, men jeg burde nok ta dem med nordover for å vise dem litt skikkelig nordlys.
Nå har det faktisk vært nordlys her i Sør-Norge flere ganger i løpet av jule- og nyttårshelga. Det må gjerne fortsette utover i januar.

Nyttårsaften stakk alle ungene av, og vi gamlingan valgte rett og slett å ta en rolig feiring bare vi to, med god mat og spill. Det er noe vi pleier å gjøre, også når vi har besøk. Både brettspill og puslespill er skrekkelig sosialt og kjempemoro! Ved midnatt var vi ute og sendte opp litt fyrverkeri sammen med naboene.

Ellers har vi feiret bursdager til to svigerinner og ei niese, og vi har truffet familie. Men nå er altså hverdagen tilbake, og det kjennes ganske greit ut.


4 kommentarer:

 1. Det er aldeles skjønt med juleferie og jul og selskaper og sånn. Og veldig deilig når det er hverdag igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Veldig greit at det er sånn! :-)

   Slett
 2. Skal Ikkje kimse av kvardagar! Utan dei ville festdagane vorte kjedelige. Men jula gjekk merkelig fort, trass mange fridager. ..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du synes det, du også? Jeg kjørte eldstemann til toget i dag, og det føltes som om jeg akkurat hadde henta ham. Det er nesten tre uker siden...

   Slett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!