mandag 3. november 2014

Kofteprosjekt - oppdatering

Her tidligere i høst hadde jeg et innlegg om at jeg hadde begynt å strikke kofte. Jeg! Som er er verdensmester både i tålmodighet og utholdenhet når det gjelder håndarbeid. Mine venner får ukentlige oppdateringer på Facebook, men jeg tenkte jeg kunne komme med en liten oppdatering her også. Jo flere som vet om det, jo større er sjansen for at den blir helt ferdig - tror jeg...

Det har gått åtte uker siden jeg starta, og jeg begynte med ermene. Dette er en dyd av nødvendighet for at hele jakka skal bli ferdig. Starter jeg med bolen, så er det en ganske stor risiko for at det bare blir vest.
Underveis har jeg vært nødt til å rekke opp litt et par ganger. Det er særdeles kritisk for min utholdenhet, men det har gått bra. Jeg har rekt opp, strikka på nytt og blitt fortalt at dette skjer alle. Det har lite å si for meg. Her gjelder virkelig ikke Felles skjebne - felles trøst!
Jeg hadde blant annet kommet så langt på bolen som på bildet over da jeg oppdaga at jeg hadde glemt å lage knapphull. Også vrangbord, som er sååå kjedelig å strikke! Jaja, etter det har det gått bra - så langt.Her er jeg nå, etter to måneders strikking. Jeg har så langt holdt koken ganske jevnt, og det er en bra ting. Det er når jeg legger det fra meg noen dager at disse prosjektene mine fort havner i kategorien "Irenes halvferdige..."

Jeg lover å si fra når kofta er ferdig! (Legg merke til: jeg sa når... )

6 kommentarer:

 1. Det blir en kjempefin kofte. Fine farger du bruker. Dette med halvferdige arbeider er ikke noe ukjent fenomen. Ufoer har jeg også liggende endel av:)
  Kos deg med strikkingen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er godt å høre at det er flere enn meg som ikke kommer helt i havn med det de begynner på... ;-)

   Slett
 2. Synes jammen meg du er flink jeg! :)

  SvarSlett
 3. Hjelpes meg så flink du er! Blir så imponert over dere som kan sånt, det er så waaay out of my league.. :) Håper helga di er fin! :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Dette er nemlig waaay out of my league også - sånn egentlig... ;-)

  Jeg er i ferd med å kaste ut noen virus som har hatt tilhold i halsen/nesa mi siste uka, så det ser ut til å bli ei bra helg! Kos deg med de to minste! :-)

  SvarSlett

Nå trenger dere ikke å være bruker for å kommentere, hyggelig hvis noen har kommentarer!